×
En del av Stockholms stad
Officiella festivalbilden 2019. Illustration: Catherine Anyango Grünewald och Bitte Andersson
Officiella festivalbilden 2019. Illustration: Catherine Anyango Grünewald och Bitte Andersson

Arkiverat evenemang:

Stockholms Internationella Seriefestival 2020 [SIS20]


30 maj - 31 maj 2020
Konstfack • Fri Entré


Den tjugoandra upplagan av Stockholms Internationella Seriefestival äger rum den 30–31 maj. För andra gången arrangeras festivalen huvudsakligen på Konstfack, i ett gränsöverskridande samarbete mellan Konstfack och Kulturhuset Stadsteatern!

Då Kulturhuset Stadsteatern ännu håller stängt p.g.a. underhållsarbete är det med största glädje vi kan meddela att vi i år fortsätter vårt samarbete med Konstfack, och kommer att husera i deras lokaler på Telefonplan.  

Som alltid kommer vi att leverera ett myllrande program om och med serier. Se fram emot svenska och internationella gäster, workshops, utställningar, bokreleaser, möten, Unga Seriefestivalen, och mycket mer! Festivalens hjärta är som alltid seriemarknaden small press expo (spx), där förlag, tecknare, fanzinister, serieskolor, föreningar och seriebutiker säljer och visar upp allt det bästa som seriekonsten förmår.

Inom kort kommer vi här att presentera:

•    Årets officiella festivalbild!
•    Gäster (inklusive årets hedersgäst) och teman!
•    Bokning av marknadsbord och montrar (ni som vill delta med försäljning på mässan kommer att kunna boka plats under februari månad)!

Kom och möt sommaren på Stockholms Internationella Seriefestival 2020!

Kontakt: ola.hellsten@stockholm.se

Information in English >

Serieteket • Fri entré • Konstfack