Kulturhuset Stadsteaterns presentkort

Ge bort en upplevelse!

Ett presentkort på Kulturhuset Stadsteatern är den perfekta gåvan till någon du tycker om. Teater i alla dess former, konserter, film och konstutställningar. Eller kanske något fint från vår souvenirbutik?

Om du söker efter en present med oändliga valmöjligheter så behöver du inte leta längre. På Kulturhuset Stadsteatern finns evenemang och gåvor som passar alla, stora som små!

Hur du beställer presentkort

Du väljer själv antal och belopp. Om du önskar ett presentkort med ett värde som inte står med i listan kan du enkelt klicka i flera rutor för att uppnå önskat belopp. Låt säga att presentkortet ska innehålla 700 kr. Då väljer du antal 1 x 200 kr och 1 x 500 kr = 700 kr. Du fyller sedan i dina uppgifter och får presentkortet skickat som en pdf till din e-post.

Ett platt paket med lång giltighet

Presentkortets giltighetstid varar i två år från inköpsdatum.

Här kan du köpa presentkort >