Teater

The One Legged Man Show

Premiär 21 februari 2019
Under Fontänen

Efter att ha turnerat i Storbritannien kommer nu musikalartisten Nils Bergstrand till Stockholm med sin charmerande cabaret där han genom egna sånger och texter spanar efter det ben som flytt.

Tio år efter att han fått sitt högerben avskjutet på en strand i Thailand berättar han om hur det är att ställa sig upp inför livet igen.

Föreställningen ges på svenska.

Press

Pressröster från Edinburgh Festival Fringe:

" ... a must see for its wit, wisdom, laugh-aloud moments and, most of all, emotional power. Don’t miss this fine work from the One Legged Man ..."
/FRINGE REVIEW

"Bergstrand has a lovely singing voice ... it’s a story worth hearing ..."
/BOUQUETS & BRICKBATS

" ... funny & thoughtful, The One Legged Man Show is inspirational.****"
/FRINGE BISCUIT

"The major message of the piece is about choosing to go on living and find new things to live for ... it leaves us with an affirmation of acceptance and celebration of life."
/THE SICK OF THE FRINGE

"Bergstrand shares with charm, humour and sparkling piano melodies…[his] warm affability complements a fascinating story."
/FEST MAG

Scen