×
En del av Stockholms stad
Teater
Foto: Jennie Smith

Arkiverat evenemang:

Shirley Bassey – The Lady and her music


Klara Soppteater


Shirley Bassey är känd för sitt starka och passionerade sätt att sjunga. När sångerskan, skådespelerskan och estradören Malena Laszlo sätter tänderna i divan Shirley Basseys repertoar blir det en soppa kryddad med glitter och glamour.

Malena Laszlo, född i Lund 1970, är en mångfacetterad artist med många strängar på sin lyra. Hon har jobbat med Ingmar Bergman, hon har vunnit Guldmasken, briljerat i drömrollen som Sally Bowles i musikalen Cabaret på Dramatens stora scen. Hon har också spelat drama och komedi både på scen, film och tv och hon har medverkat i en lång rad musikaler på landets stora scener. Malena är också innehavare av ett inofficiellt rekord: att vara en sångerskan som har uppträtt flest gånger på Nobelfesten i Stockholms stadshus och hon är storbandet Ambassadeurs frontsångerska.

Malena, som alltid haft en svaghet för 60-talets musikaliska örhängen med soul och jazzinfluenser, och  med  starka känslomässiga uttryck, gör här ett musikporträtt och hyllning till en av de största inom genren.

Information

Scen

Klara Soppteater

Speltid

0:55 h, ingen paus

Premiär

25 november 2016

Pris

  • Ordinarie:200 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater, Klara Soppteater

Just nu inga föreställningar inlagda