×
En del av Stockholms stad
Teater
Anders Lundin
Foto: Angelica Engström

Arkiverat evenemang:

Anders Lundin

Expedition livet


Klara Soppteater


Hur har det gått? Hur skall det gå? Och vart?

Expedition Livet tar avstamp i människans första steg på savannen och landar i en treårings nyliga avtryck i lekplatsgruset. På vägen passerar vi urskogar, oceaner, sommarstugor, Skansen, fel hotell i Ystad och landar till mot slutet i TV-soffan hemma. Vi slår följe med japanen som vandrar runt jorden, med folkvandrande hunner, emigrerande svenskar och med sjömansänkan som gick över Bottenvikens is. I föreställningen ingår även handgripliga tips om vilken digital apparat det är skönast att hämnas på när hemelektroniken har jävlats för mycket.

Tillsammans med kontrabasisten Jonas Olofsson låter Anders sina funderingar komma till uttryck i en brokig samling berättelser och visor om det äventyr det är att leva och vandra på vår planet.

Alltihop utspelar sig runt en lägereld på scenen eftersom lägerelden nog ändå är den plats som människor genom årtusenden tyckt bäst om att samlas kring för att lyssna till historier.

 

Anders Lundin  berättelser skapar fantasifulla tankekulisser hos publiken där ingen lämnas oberörd. Det är allmänmänskligt, rörande och roligt.

Föreställningen väcker många frågor, svarar kanske på några men inspirerar nog mest till att själv fundera vidare över våra egna val och möjligheter.

På scen:

Anders Lundin och Jonas Olofsson

Jonas Olofsson och Anders Lundin

Information

Scen

Klara Soppteater

Speltid

0:50 h, ingen paus

Premiär

7 april 2017

Pris

  • Ordinarie:200 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Teater, Kafé Klara, Klara Soppteater

Just nu inga föreställningar inlagda