Teater
Ett rop på hjälp
Foto: Matilda Rahm

Ett rop på hjälp i ord och ton

Klara Soppteater

Med diktaren Vergilius i ena handen och ukulelen i den andra gör Lars Göran Persson en ny revy på Soppteatern!

Det är en personlig betraktelse full av funderingar och infall – med hits från tidigare föreställningar som Lars garage och Pizzeria Gasolino och helt nyskrivna låtar. Lars Göran spelar bland annat tramporgel, synt och på glas när han framför sin favoritmusik i högst personliga tappningar. Heidenstam möter Beach Boys i en show som kryllar av skickliga språkknorrar, en uppsjö musikstilar och spännande kostymer.

Presscitat

"Föreställningen var rolig, hade både djup och humor, filosofi och poesi i en trovärdigt sammansatt helhet" /Kulturbloggen
Läs hela recensionen här >

"Lars Göran Persson lånar friskt från höger till vänster, från hög och låg. Precis som tidigare sitter jag häpen: Hur i all världen kommer karln på alla ord och associationer? Men under ytan finns också allvaret hos LGP […] Och så önskar jag att åtminstone musiken ges ut på cd. Så att jag kan få lyssna på sångerna om och om igen." /Nyfiken Grå
Läs hela recensionen här >

Lars Göran Persson i Ett rop på hjälp i ord och ton, urpremiär 5 april på Klara Soppteater.

Scen

Klara Soppteater

Speltid

0:55 h, ingen paus