En del av Stockholms stad
Skärholmen

Frågor & svar

HUR BOKAR/KÖPER JAG BILJETTER TILL FÖRESTÄLLNINGARNA I SKÄRHOLMEN?
Snabbast och enklast är att boka och betala här på webbplatsen. Du kan själv skriva ut dina biljetter eller utan extra kostnad få dem hemskickade. Annars kontaktar du kundtjänst. Det går också att köpa biljetter i biljettkassan vid Sergels torg eller i biljettautomaten i teaterfoajén i Skärholmen. Vid köp av biljetter med kontanter ber vi dig att vända dig till biljettkassan vid Sergels torg.

ÖPPETTIDER?
Skärholmsscenens foajé är öppen och bemannad en timme innan och en halvtimme efter föreställningarna. Vill ni komma ännu tidigare går det bra att höra av sig till oss.

KAN VI ÄTA MATSÄCK PÅ TEATERN? 
Det går alldeles utmärkt - men hör gärna av dig till våra publikvärdar i förväg. I vår foajé har vi bord och stolar anpassade för barn, ett litet kylskåp och en vattenkran. Där kan grupper äta matsäck i lugn och ro före eller efter föreställningen.

VARFÖR ÄR DET VIKTIGT ATT KOMMA I TID?
Om du är försenad är det bra om du hör av dig till våra publikvärdar på telefonnummer 0739 730 238 så de vet att du är på väg. Om du kommer med en skolklass är det bra att vara på plats ungefär en kvart innan föreställningen börjar. 

FINNS DET CAFÉ ELLER RESTAURANG PÅ TEATERN?
Vi har ingen servering, men det finns många ställen att fika och äta på i närheten av Skärholmens torg och i Skärholmens centrum.

VARFÖR SKA VI TA AV OSS SKORNA? 
I samband med vissa föreställningar önskar vi att alla tar av sig skorna. Det är för att alla i publiken ska kunna röra sig mer fritt och för att det inte ska bli smutsigt. 

VEM GÖR VAD OCH VAD FINNS PÅ TEATERN?
Vi har skrivit en lista i samarbete med barn från Botkyrka.
Läs här: Teaterordlista (PDF)

OM JAG GLÖMT KVAR NÅGONTING? 
Om du har glömt något när du var hos oss kan du ringa eller sms:a våra publikvärdar på telefonnummer 0739 730 238 så hjälper de dig.

OM JAG HAR SYNPUNKTER?
Vi strävar alltid efter att ditt besök som publik ska bli så bra som möjligt. Det är därför intressant att höra vad du tyckte var bra eller mindre bra. Vill du hjälpa oss med det? Skicka gärna en kommentar till våra publikvärdar