Övriga pressbilder

Bibliotek Film & Musik
Bildtext: Bibliotek Film & Musik
Användning: Bilderna får endast publiceras i samband med redaktionell text om Kulturhuset Stadsteatern.
Bibliotek Plattan
Bildtext: Bibliotek Plattan
Bibliotek Plattan
Bildtext: Bibliotek Plattan
Rum för barn
Fotograf: Andreas Burmester
Bildtext: Rum för barn
Rum för barn
Fotograf: Andreas Burmester
Bildtext: Rum för barn
Serieteket
Bildtext: Serieteket
Serieteket
Bildtext: Serieteket
TioTretton
Bildtext: TioTretton
TioTretton
Bildtext: TioTretton
Tittskåpet, Marionetteatern 2015
Bildtext: Tittskåpet, Marionetteatern 2015
Användning: Fri publicering med angivande av fotograf och endast i artikel/recension i samband med föreställningen.
Tittskåpet, Marionetteatern 2015
Bildtext: Tittskåpet, Marionetteatern 2015
Fotograf: Petra Hellberg
Klassisk stockholmsvy: Kulturhuset, Sergels torg med