×
En del av Stockholms stad
Musik
Gaika
Gaika

Arkiverat evenemang:

Gaika (UK)

Stockholm Soul 2019


lördag 27 april 2019 22:00 - 23:59
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

Med sin saliga blandning av kulturer, influenser och uttryck – samt en strävan efter total artistisk frihet – har Gaika gått och blivit ett av Londonscenens mest hajpade namn.

Fyra släpp har det hittills blivit varav det senaste, Basic Volume, landade så sent som förra året. Musiken kan bäst beskrivas som en fusion av det karibiska, brittiska och amerikanska med ett ständigt fokus på framtiden. Gaika är en futurist, som genom en vägran att förhålla sig till konventioner både formar och förutser hur framtidens musik kommer att låta – både i sin roll som sångare och som producent.

Sedan debut-mixtapet Machine har mycket hänt, och varje gång han har trätt in i våra liv har han bjudit på något som känts både nytt och fräscht. Lika kompromisslös i sitt skapande som i sina politiska grepp är Gaika en av samtidens mest spännande artister. Se live på Nalen Klubb!Instagram >
Facebook >


Nalen Klubb
Dörrar: 20:00

Konsertstart: 21:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen