×
En del av Stockholms stad
Musik
Endorphins

Arkiverat evenemang:

Endorphins + Melo + Kaah

Stockholm Soul 2019


fredag 26 april 2019 21:00 - 23:00
Nalen •Konserten är ett av Kulturhuset Stadsteaterns samarbeten under 2019. Biljettlänken tar dig vidare till Nalens bokningssida.

ENDORPHINS

Hon är sångaren med den gyllene rösten. Han är producenten och textsmeden. De har känt varandra hela livet och de växte praktiskt taget upp mitt i den blommande musikscenen i Stockholm. Tillsammans är de The Endorphins.

Inspirerade av 90-talets RnB, 60-talets motown, vardagens poesi och i enkla ord – så skapar The Endorphins drömmig, euforisk, soulful och funky musik baserad på feel-good-vibes och rosa sockervadd.

"Vår musik handlar om att framkalla endorfiner. Det handlar om kärlek, vänskap, klubbar, fester och sex. Vi vill sprida bra energi, med en touch av future RnB. Energin i våra låtar influeras mycket av den energin som existerade i NYC under 70-talet – den där flykten från verkligheten som disco-eran bestod av" säger The Endorphins.

Instagram >
Facebook >

MELO

Under sitt kreativa alias Melo, skapar Nils Tull musik som andas soul och rnb. En sångare, musiker och producent, som med sitt debutalbum Off My Chest tog kritiker och musikälskare med storm.

Uppföljaren lät vänta på sig, men nu jobbar Melo på ett nytt soloalbum. På Stockholm Soul spelas några av dom nya låtarna för första gången någonsin. Uppbackad av musiker i världsklass, alltid med Melos unika röst i fokus, blir det en spelning du inte vill missa.Instagram >
Facebook >

Kaah

Kaahs musik har alltid andats fritt och gått sina egna vägar, medan många andra har stöpts i samma rådande form. Den spetsiga funken och soulen är alltid den bärande ryggraden i hans musik, men senast gjorde han hypermodern house tillsammans med Lilla Namo.

Nu återvänder han, inför ett kommande album under nästa år, med låten Flyger upp. Denna gång i samarbete med Pauline (Kamusewu). Soundet är lite mjukare denna gång, framåtlutande samtida, och samtidigt som en uppdaterad version av Sly & The Family Stones Theres a riot going on.

Stora Salen
Dörrar: 20:00

Konsertstart: 21:00


2019 när huset vid Sergels torg renoveras finns Kulturhuset Stadsteatern istället på över tio platser runt om i stan! Nalen är en av de platser där vi dyker upp under 2019. Läs om våra nya spelplatser här.

MusikNalen