En del av Stockholms stad
Musik
Nassim Al Fakir. Klara, färdiga, konsert! Kulturhuset Stadsteatern 2017
Foto: Carl Thorborg

Arkiverat evenemang:

Klara, färdiga, konsert!


Hörsalen


Nassim al Fakir är ny värd för familjekonserterna i vår populära serie Klara, färdiga, konsert!

Varannan lördag presenterar Nassim Al Fakir sina gäster i Hörsalen som spelar och sjunger musik av de mest skilda slag. Ibland spelar Nassim huvudrollen själv och i vissa program tar gästerna hela scenen i besittning medan han sitter i publiken och diggar tillsammans med alla barn. Välkommen till Nassims värld av musik och glädje!

25 februari: Allsång


Fotograf: Peter Knutsson

Maria Johansson och Nassim bjuder in till allsång tillsammans med Lina Hedlund från Alcazar! Sjung med eller bara lyssna och njut till gamla och nya favoriter. Maria Johansson är pianist och har spelat med i stort sett alla Sveriges artister. Den låt Maria inte kan, den finns inte. Kom och önska din favorit!

11 mars: Karl-Petters Orkester!

Ett härligt sväng med sånger om vilda danser på Cubas gator, om att vara liten och kär eller jätterädd för läskiga monster! Med: Karl-Petter Blomgren, slagverk, Sara Boström, piano, Ylva Olsson, sång, Erik Törner, bas, Vilhelm Blomgren, sång och gitarr, Magnus Appelholm, trumpet, Jakob Jonsson, trumpet, dragspel, Adam Lansgård, trummor.

26 mars: Nassim möter en nyckelharpa


Fotograf: Peter Bothén

Nassim spelar sin musik tillsammans med Sveriges just nu hetaste nyckelharpist: Erik Rydvall, från Umeå, som ofta kan höras i folkmusikgrupperna Nordic och Rydvall/Mjelva. Ett lika oväntat som spännande möte där olika musikstilar korsas och genererar härlig och sann spelglädje!

8 april: Nassim möter sånggruppen Riltons vänner 

Nassim möter sånggruppen Riltons Vänner som har sjungit sin acappella-musik runt om i hela världen. En konsert utan instrument med rösten och sångglädjen i fokus. Medverkar i gruppen gör Johanna Löf Cervin, Daniel Greayer, Matilda Lindell, Linnéa Rilton och Sebastian Rilton.

Information

Scen

Hörsalen

Speltid

0:40 h, ingen paus

Premiär

28 januari 2017

Pris

  • Ordinarie:70 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Musik, Barn, Hörsalen, Ung

2017-02-25
lördag
11:30
59 Platser kvar
Allsång med Lina Hedlund BOKA / KÖP
2017-03-11
lördag
11:30
120 Platser kvar
Karl Petters Orkester BOKA / KÖP
2017-03-26
söndag
11:30
116 Platser kvar
Nassim möter en nyckelharpa BOKA / KÖP
2017-04-08
lördag
11:30
92 Platser kvar
Nassim möter Riltons vänner BOKA / KÖP