×
En del av Stockholms stad
Forum/Debatt

Arkiverat evenemang:

KLIMATHUSET


2 oktober - 3 oktober 2015


Klimathotet är mänsklighetens just nu största utmaning – men det är fullt möjligt att lösa! Med mindre än två månader kvar till FN:s klimattoppmöte i Paris förvandlas stora delar av Kulturhuset Stadsteatern till Klimathuset.

Tillsammans med Naturskyddsföreningen bjuder vi in till två dagar av kultur och klimatfrågor för att väcka engagemang och visa på lösningar för en mer hållbar värld. Gäster är bland andra professor Johan Rockström och miljöminister Åsa Romson samt Benny Andersson och Frida Hyvönen. Välkommen!

Klimatmaxa inför Paris! (2 okt)

Vad har företag och politiker för ansvar för klimatet? Följ med och inspireras, provoceras och aktiveras inför klimatmötet i Paris!
Mer info+biljetter

Hej framtiden! (3 okt)

Blanda god mat med smart teknik samt en gnutta klassperspektiv och du må mycket väl ha receptet på en klimatsmart framtid! 
Mer info+biljetter 

Bröderna Lindgren med gäster (3 okt)

Med barnvänliga texter till välorganiserade och mogna melodier tar Bröderna Lindgren med lyssnarna till en ny spännande värld. Gäster: Ebbot Lundberg, Patrik Arve, Britta Persson, Anja Bigrell m.fl
Mer info+biljetter

Klimatfilmfestival To Future With Love (2-4 okt)

Se filmerna som vill förändra världen på Sveriges enda klimatfilmsfestival! 
Filmprogram+biljetter

Soppteatern: Frossa (2 okt)

Med vass satir, humor och koreografier gestaltar Teater Barbara de dilemman vi står inför. Hur ska vi kunna leva hållbart och rättvist på en planet med ändliga resurser och vars klimat förändras allt snabbare?
Mer info+biljetter

Missa inte resten av Klimathusets program med fri entré! Det hittar du här!