×
En del av Stockholms stad
Forum/Debatt
Moa Svan

Arkiverat evenemang:

Moa Svan med gäster


Studion


Stockholms tyngsta talkshow. Smart humor. Kändisintervjuer och grym musik. Den 4 februari gästas Moa av Kajsa Grytt, Julia Spada, Saga Becker och Felicia Jackson!

Kulturhuset Stadsteatern har värvat Stockholms hetaste komiker just nu, supertalangen Moa Svan, som nyligen nominerades till Årets komiker på svenska stand-up-galan. 

–  Jag vill gå tillbaka till talkshowens rötter. Det kommer vara snabbt, vasst, smart, ofiltrerat och rått. Mina gäster har allt det här – de bästa komikerna, tyngsta artisterna och balla personer som jag verkligen gillar. Talkshow för mig är kärlek och respekt, säger Moa Svan.

Gäster 4/2:


Saga Becker, Kajsa Grytt, Felicia Jackson, Julia Spada Foto: Vivianne Selariu, Eva Lindblad, Malin Falk, Märta Thisner

Saga Becker debuterade som skådespelare i Ester Martin Bergsmarks film “Nånting måste gå sönder” där hon spelade karaktären Sebastian/Ellie som förälskar sig i Andreas. För rollen vann hon bästa kvinnliga huvudroll på Guldbaggegalan.

Kajsa Grytt slog igenom på 80-talet med punkgruppen Tant Strul och har sedan dess släppt ett stort antal skivor. Under hösten medverkade hon i TV4:s Så mycket bättre. Kajsa har även skrivit flera pjäser och böcker, bl.a självbiografin Boken om mig själv och romanen Nio dagar, nio nätter som kom ut 2014.

Felicia Jackson har senaste året seglat upp som en av de roligaste nya komikerna i Stockholm. Hon har kört standup på bland annat Oslipat, Bad Company Comedy Club och Stand Up Yours och även jobbat som programledare på Din Gata & Valfestival i P3, Humorhimlen Labb.

Julia Spada är efter flera omtalade gästspel med andra stora svenska artister på väg mot ett stort eget genombrott. Hon har en stark personlighet och är känd som en uttrycksfull sångerska. Under 2014 släppte hon Reptile mission och sjöng på Dramaten under den hyllade Ladies First-konserten.

OM MOA SVAN

"Alla vill känna Moa Svan och bli omtyckt av henne. Det finns ingen vars åsikter jag respekterar som hennes. När jag vill bli roligare eller smartare ringer jag alltid henne. "
Nour El Refai
 
"Moa Svan med gäster, vad ska en säga? Det är nytt, det är fräscht, det är underfundigt, annorlunda, queer och kul. Att människan inte har showen i teve är en gåta. Men det kommer. Var så säkra folks, det kommer. Svan - ballast i stan!"
Mian Lodalen

Moa Svan är programledare och en av Sveriges hetaste komiker. Hon nominerades nyligen till Årets komiker på svenska stand-up-galan. Hon hade sitt genombrott som programledare för ungdomsmagasinet Avatopia på SVT 2003. Moa Svan har varit programledare på UR, Kunskapskanalen och radioprogrammen P3 Homo, P3 Star och Morgonpasset i P3. Hon står även bakom radioprogrammen Humormaffian och Kyss min plysch. 2010 startade hon Humormaffian, som hon ledde tillsammans med Liv Elf Karlén och Pernilla Hammargren i Stockholm och hon har invigningstalat två gånger på Stockholm Pride. Hon har även grundat konceptet Pride Comedy och talkshowen Moa Svan med gäster. Under sommaren 2014 var hon programledare för P1 sommarsatsning, sportmagasinet Pokal och hon har sedan 2006 haft flertalet olika uppdrag på scen, radio och i tv.

 DN-intervju
Nöjesguiden-intervju 

TIDIGARE TILLFÄLLEN

26 november: Helena Bergström, Silvana Imam, Beldina, Evin Ahmad, Clara Henry.
29 oktober: Alexandra Pascalidou, Evin Ahmad, Ametist Azordegan, AIK Ishockey Damer, Clara Henry, Marlene, Saron.

Information

Scen

Studion

Speltid

1:30 h, ingen paus

Premiär

4 februari 2015

Pris

  • Ordinarie:180 kr

Taggar

(klicka för att filtrera i kalendern) Forum/Debatt, Studion

Just nu inga föreställningar inlagda