×
En del av Stockholms stad
Palle Danielsson, kontrabas. Med Bobo Stensson trio, Stockholms kulturfestival 2014.
Palle Danielsson, kontrabas. Med Bobo Stensson trio, Stockholms kulturfestival 2014.

Arkiverat evenemang:

Jazzens ansikten

Miniutställning i Serietekets montrar


10 oktober - 19 oktober 2014
Serieteket • Fri Entré


Palle Danielsson. Goran Kajfês. Lina Nyberg. Fabian Kallerdahl. Elin Larsson. Och många, många fler. Jazzen flödar i Sverige. Fantastiska musiker som bygger unika konstverk. Konstnären Jenny Svenberg Bunnel vill dokumentera dem. Helst alla. Sedan ett drygt år har hon varit runt på jazzklubbar och festivaler och försökt fånga deras konst i sina teckningar. I det politiska klimat som råder behövs den fria konsten och musiken mer än någonsin. 

I samband med årets upplaga av Stockholm Jazz visas ett urval av bilderna i en miniutställning presenterad av Serieteket och Bibliotek Film & Musik.

Vernissage 10 oktober
Möt konstnären och njut av bilderna tillsammans med lite förfriskningar.
Fredag 10 oktober kl 18.00–19.00. En ypperlig uppvärmning till Rigmor Gustafssons invigningskonsert.

Det blir även live-jazz på fredagens vernissage! Cecilia Persson, piano och Viktor Skokic, kontrabas spelar. Men var god kom i tid om ni vill lyssna och titta. Vernissagen pågår bara en timme.

Om konstnären
Jenny Svenberg Bunnel är grafisk designer, illustratör & konstnär. Född 1973 i Växjö, utbildad på Wiks folkhögskola och Berghs School of Communication. Hon jobbar dagtid som grafiker & AD på Aftonbladet TV och kvällstid med konsten. Är senare i oktober aktuell med utställningen "There must be a brass band" på Galleri Sigma i Växjö.

Serietekets öppettider:
Måndag-fredag11-19
Lördag-söndag 11-17

Jenny Svenberg Bunnel